3 maanden 1:1 deepdive

Tijdens een 1:1 transformatie traject is er de ruimte om dieper in te gaan op jouw hulpvraag, elke sessie wordt helemaal op jou afgestemd

Wanneer is een transformatietraject iets voor jou?

Loop je al langer tegen bepaalde fysieke klachten aan? Kom je steeds in dezelfde patronen terecht en vind je het moeilijk deze te doorbreken? Of zit je vast in een vervelende situatie op werk of in je relatie? Misschien ervaar je angst klachten of voel je je somber, en ben je de verbinding met jezelf even helemaal kwijt…dan is dit traject wellicht iets voor jou!

Elke sessie wordt op volledig op jou afgestemd, ik werk met lichaamsgerichte technieken die jou helpen je zenuwstelsel tot rust te brengen en dieper in je lichaam te zakken zodat je weer in verbinding komt met jezelf en jouw vrouwelijke energie. Vanuit daar ga je weer voelen, wat wil je nu echt? Je begint weer de keuzes te maken die goed zijn voor JOU. En zo ontstaat er meer balans tussen werk, prive en je relaties.

Een 2,5 uur durende 1:1 sessie kan bestaan uit: ademwerk, trauma & stress release, subtiel energetisch lichaamswerk, massage, cupping, koudetraining, wandelcoaching, yoga en meditaties. We kijken in het moment waar jij behoefte aan hebt en wat voor jou werkt. Daarnaast ontvang je 24/7 whatsapp support en sta ik 3 maanden naast je om je te ondersteunen in jouw proces.

Aanbieding: 3 maanden coaching, 5 sessies van 2,5 uur:  600,- ipv 750,0

Mijn werkwijze

Alle tools die mij geholpen hebben te herstellen van ziekte en depressie, gebruik ik tijdens mijn sessie om jouw energie weer te laten stromen.

Als ervaringsdeskundige ben ik gespecialiseerd in angstklachten, vermoeidheid en depressie. Tijdens de trajecten stem ik het behandelplan het liefst af op jou als persoon en kijken we samen naar wat je nodig hebt. Dit kan een traject zijn met verschillende behandelingen, in een groep of juist 1 op 1.

Ik benader alles vanuit een holistische visie. Dat betekent dat ik naar de mens kijk als een geheel, lichaam en geest.

Jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele gesteldheid hebben allemaal invloed op de energiestroom in het lichaam en samen zorgen we ervoor dat dat weer in balans is.

© Copyright Laury Ann  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacyverklaring

Wil je verbonden blijven met mij?

Meld je aan voor de maandelijkse inspiratiemail.

You have Successfully Subscribed!