Lichaamsgericht coach & zenuwstelsel expert

Hi! Ik Laury

Your dedicated partner on your journey to a healthier, happier you. Allow me to share a bit about my passion for nutrition and how I can assist you in achieving your wellness goals.

Mijn verhaal

”AL OP JONGE LEEFTIJD KREEG IK GEZONDHEIDSPROBLEMEN EN WERD IK ZO ZIEK DAT IK JAREN IN EEN DONKERE KAMER OP BED LAG.”

Zowel op fysiek als mentaal vlak heb ik dus al best wat te verduren gehad. Na een jarenlange zoektocht en vele behandelingen voor de ziekte van Lyme, belandde ik ook nog eens in een zware depressie. Een van de dingen die mij tijdens het revalideren hiervan heeft geholpen, is krachttraining. Tijdens mijn laatste opname in het ziekenhuis kwam daar yoga bij. Ik voelde hoe belangrijk het bewegen was, om uit mijn hoofd en in mijn lijf te komen. Langzaam aan kreeg ik weer het vertrouwen terug in mijn lichaam.

Jarenlang ben ik verslaafd en afhankelijk geweest van medicatie om in slaap te vallen. Tijdens het afkicken hiervan in het ziekenhuis, leerde ik pas echt wat mediteren is. Omdat ik niet meer sliep, kwam ik in aanraking met yoga nidra (ook wel slaapyoga genoemd) Dit gaf mijn lijf rust en ook als ik niet sliep voelde ik dat ik kon herstellen.

Na deze ervaring voelde ik: dit moet ik doorgeven! Inmiddels heel wat opleidingen en cursussen verder, help ik mensen weer in verbinding te komen met hun lichaam. Dit doe ik door middel van yoga, ademwerk, ijsbad trainingen en massages.

Blijf op de hoogte!

Contact

(255) 352-6258

Copyright © 2024 Divi. All Rights Reserved.

Wil je verbonden blijven met mij?

Meld je aan voor de maandelijkse inspiratiemail.

You have Successfully Subscribed!